Színes

Angyal lebegett a teherautó felett?

Döbbenetes felvétel terjed a Facebookon.

2018.05.16 17:20ma.hu

Mozgásérzkelős kamerája rögzített egy angyalt, amint a teherautója felett lebegett - állítja egy michigani férfi. Glen Thorman, aki egyébként East Jordan tűzoltó parancsnoka, elmondta, mennyire megdöbbent, mikor meglátta a kamera felvételét.

"Alig vártam, hogy elküldjem a feleségemnek, hogy küldje el Deneille lelkésznek. Van egy angyalunk, a kamera egy angyalt rögzített" - mesélte izgatottan a WPBN-TV-nek.

Deneille Moes, East Jordan lelkésze ellátogatott a Thorman családhoz, hogy megtekintse a felvételt. Ő azt mondta, nem kétséges, hogy amit látunk, az természetfeletti.

Joe Clark, a Glass Lakes fotósa ugyanakkor azt nyilatkozta, hogy nehéz megmondani, hogy a képen mi látszik valójában, lehet akár egy lepke is.

Nos, akár angyal, akár lepke, Jordan Rivers eredeti posztját, már csaknem ezerötszázan megosztották

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.