A gyerek kórházba került

Döbbenet: gyerekkel együtt fújt el egy ugrálóvárat a szél

Az autópályára sodorta, ahol belehajtott egy autó.

2018.05.15 19:35ma.hu
hirdetés

Egy kilenc éves kisfiúval együtt kapott fel a szél egy ugrálóvárat szombaton egy adelantói ház mellől. A gumi játékszer az autópályára sodródott, ahol belehajtott egy autó. A kisfiú, Seth Olson szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszta a "kalandot". A sofőrnek nem esett bántódása.

"Amikor először átfordult, elvesztettem az eszméletemet. Aztán felpattant a levegőbe. Minden, amire emlékszem, hogy anya feljött az útra, én felkelek, és sír, ahogy jön felém. Ijesztő volt, de most már jól vagyok" - mesélte a kisfiú az NBC Los Angelesnek.

Seth édesanyja először azt hitte, a fia meghalt. "Nagyon, nagyon ijesztő helyzet volt. A gyerekeim soha többé nem mehetnek ugrálóvár közelébe" - mondta a csatornának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.