Autójukban érte őket a támadás

Elraboltak két nyugati turistát Kongóban, kísérőjüket agyonlőtték

Elraboltak két nyugati turistát pénteken a Kongói Népi Demokratikus Köztársaság egyik nemzeti parkjából, egyik kísérőjüket agyonlőtték.

2018.05.12 10:06MTI

A nemzeti parkokat felügyelő hatóság közlése szerint a turistákat és kísérőiket autójukban érte a támadás, miközben a kibumbai turistaközpontból visszafelé tartottak Goma városába. Hogy milyen nemzetiségűek az elrabolt turisták, egyelőre nem közölték, elrablóikról semmit sem tudtak mondani.

Az afrikai országban az év eleje óta gyakoriakká váltak a lőfegyveres támadások és emberrablások, több csoport is gyanúsítható a bűntettekkel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.