Egyelőre nincs nyoma

Franciaországban a szülészetről raboltak el egy kétnapos csecsemőt

A szülészetről raboltak el egy kétnapos csecsemőt Franciaország délnyugati részében, a hatóságok 150 rendőrt mozgósítottak felkutatására. Erick Maurel ügyész közölte, hogy a rendőrség vizsgálja a szemtanúktól kapott értesüléseket.

2008.12.10 13:59MTI

A tanúk egy magas, testes, negyven év körüli, fekete kabátot viselő nőt láttak távozni egy csecsemővel a karján Orthez város kórházából.

Az igazságügyi minisztérium gyermekrablásokkal foglalkozó honlapján közzétett egy zöld számot, amelyen a nyomozást elősegítő információt lehet közölni.

Az ügyész a francia RTL tv-adó műsorában szerdán elmondta, hogy az előzetes vizsgálatok szerint a Diango névre hallgató kisfiú eltűnését édesanyja akkor vette észre, amikor visszatért a mosdóból a kórterembe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.