Mázli

Születésnapján nyugdíjba vonult és még a lottón is nyert egy férfi

Jó napja volt egy kanadai férfinak: éppen a születésnapján vonult nyugdíjba, és ráadásul kétmillió kanadai dollárt (408 millió forintot) nyert a lottón.

2018.05.04 10:34MTI

A vancouveri Ping Kuen Shum április 28-án vette a lottószelvényt jókedvűen, mivel nemcsak utolsó napját töltötte a munkahelyén, hanem születésnapja is volt. A lottójátékot szervező Brit Columbia-i vállalat közleményéből pedig még aznap este kiderült, hogy kétmillió dollárt nyert a játékon - számolt be róla pénteken a BBC News.

Ping örömében családját és barátait is megvendégelte. Mint mondta: azt tervezi, hogy a pénzből ellátogat Kínába. "Hihetetlen, hogy mind a három dolog egy napon történt" - mondta hozzátéve, hogy keményen dolgozott egész életében, és most nagyon várja, hogy az ölébe hullott vagyont családjával együtt költse el.

A lottóvállalat számításai szerint csaknem 14 millió az egyhez az esélye annak, hogy valaki eltalálja mind a hat számot a játékban, ahogy Pinggel történt.

A szerencsés férfi életkorát és foglalkozását nem hozták nyilvánosságra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.