Elképesztő felvétel

Döbbenet: videóra vették, ahogy összedől egy lángoló felhőkarcoló Sao Pauloban

Kétségbeesetten küzdöttek a tűzoltók a kegyetlen lángok ellen, amelyek Sao Paulo városában csaptak fel egy toronyházban.

2018.05.01 20:28ma.hu

A Blikk cikke szerint a brit Mirror számolt be arról, hogy porig égett egy hatalmas toronyház Sao Paulóban, s úgy tudni, legalább egy ember meghalt a tűzvészben. Voltak olyanok, akik az épületben ragadtak, míg másoknak az emeletről kellett leugraniuk ahhoz, hogy ne végezzen velük a füst vagy a tűz. Információk szerint az épületben hajléktalanok, köztük gyerekek tartózkodtak. A mentés közben életét vesztet áldozat mellett legalább három olyan másik ember van, akik vélhetően odavesztek a tragédiában, ráadásul több tűzoltó is megsebesült a munkálatok közben. A tűz egy másik épületre is átterjedt, ám az megmenekült attól, hogy összeomoljon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.