Kereseti lehetőség

Álommunkát kínál egy izlandi légitársaság

Az izlandi WOW légitársaság hivatásos világjárót keres. A feladata az lesz, hogy egyfajta digitális útikönyvet készítsen azokról a helyekről, ahová a cég gépei repülnek.

2018.04.30 14:38ma.hu
Nem lehet rossz buli...

Június 1-től augusztus 15-ig a világjárónak és társának nyolc nemzetközi utat és négy belföldi utat kell letudnia Izlandon belül. A cég minden költséget áll, lakást biztosít Reykjavikban és átszámítva havi 1 millió forintos fizetést is ad - írja az atv.hu.

A négynapos utakról a közösségi médiába kell fotókat és videókat készítenie a szerencsés győztesnek és a jelentkezéshez nem is kell más, mint egy Facebook profil, nagykorúság és egy olyan bemutatkozó videó, ami elnyeri a munkaadó tetszését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.