Kína

Sokkoló: földhöz vágta és megrugdosta a hétévest, mert idegesítette buszozás közben

Brutálisan bántalmazott egy hét éves gyereket a buszon egy kínai férfi.

2018.04.29 12:56ma.hu

A szecsuáni tartományban történt az eset. A férfit az idegesítette fel, hogy a kisgyerek unalmában nem bírt magával. Izgett-mozgott, majd mikor a férfi rászólt, hogy hagyja abba, a gyerek feléje rúgott, a kezét el is találta.

Ekkor a férfi felugrott a helyéről és brutálisan elverte a gyereket: földhöz vágta, a fejére lépett és megrugdosta. Az utasok gyorsan a kisfiú segítségére siettek, a buszsofőr pedig félrehúzódott és értesítette a hatóságokat.

A férfit pénzbüntetésre és 15 napos elzárásra ítélték.

Döbbenetes, hogy a kommentelők közül rengetegen a bántalmazó férfi pártjára álltak. "Megtette, amit én nem mertem megtenni" - ez a hozzászólás például 4 ezer lájkot kapott a kínai közösségi oldalon.

A busz biztonsági kamerájának felvételét megnézheti itt. Csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.