Gyász

Valószínűleg öngyilkos lett Avicii

Legalábbis ezt sejteti a család legújabb közleménye.

2018.04.27 11:39ma.hu

A világhírű svéd DJ halálának pontos körülményeit mindeddig nem hozták nyilvánosságra, ám a család új közleménye öngyilkosságot sejtet.

"Nagyon sokat küzdött a gondolataival az élet értelméről, boldogságról, de már nem tudta folytatni... Meg akarta találni a békét... egy érzékeny művészlélek volt, aki folyton a létezésre keresett válaszokat" - írták.

A Tim Bergling néven született zenészt április 20-án találták holtan Omán fővárosában, Maszkatban, ahol barátaival nyaralt. Szóvivője nem volt hajlandó megerősíteni az AFP francia hírügynökségnek, hogy Avicii öngyilkosságot követett-e el.

Az ománi rendőrség hét elején azt közölte, nem találtak semmilyen gyanús körülményt a fiatal zenész halálával kapcsolatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.