Jogos, vagy önbíráskodás?

Videón, ahogy rátámad az apuka a lányát szekáló fiúra

Eleinte csak beszélni akart vele, de mikor a fiú rávigyorgott, elvesztette a fejét.

2018.04.26 15:41ma.hu

Az 53 éves ausztrál férfit még márciusban vették videóra, amint rátámadt lánya kínzójára. Mark David Bladen a 60 Minutes című műsorban mondta el, miért esett neki a fiatal fiúnak a brisbane-i gördeszkás parkban.

A tűzoltó elmondása szerint a fiú hónapokon keresztül szekálta a lányát. Azért ment oda hozzá, hogy beszéljen vele, de amikor a fiú rávigyorgott, elvesztette a fejét.

Az eset után a fiú feljelentést tett a rendőrségen. A férfi a bíróságon bűnösnek vallotta magát testi sértés vádjában, végül ezer dolláros pénzbüntetést kellett fizetnie. A bíróság ugyanakkor úgy döntött, nem veszik nyilvántartásba a büntetést, így Bladen nem lesz büntetett előéletű.

Sokan úgy gondolják, így helyes, a férfi csak kiállt a lánya mellett. Azt, hogy hogyan szekálta a fiú a lányt hónapokon keresztül, nem részletezték a hírek.

Bladen megbánta és szégyelli, amit tett, mindenkit arra kért, ne kövessék az ő példáját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.