Nyomtalanul

Úgy tűnt el az édesanya a kisfiával, mintha a föld nyelte volna el őket

Biztonsági kamera 'látta' utoljára őket.

2018.04.25 10:44ma.hu

Egy kétségbeesett férfi kérte a Máramaros megyei rendőrség segítségét, miután felesége és gyermeke nyomtalanul eltűnt. A Maszol.ro szerint utoljára egy nagybányai bevásárlóközpont kamerája "látta" a nőt és 5 éves gyermekét.

A nő szabályosan leparkolta autóját, majd elvitte a gyermeket a játszótérre. Ezután visszaült a kocsiba és elhajtott. Pár perc múlva, immár gyalogosan visszatért és kisfiával együtt távozott. Azóta nem tudni róluk semmit.

A rendőrök átfésülték a játszóteret, ahol megtalálták a nő telefonját és kulcsait. A telefonról minden adatot letörölt valaki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.