Tragédia

Kizárták az idegenkezűséget Avicii halálánál

Két boncolást is elvégeztek az Ománban hirtelen meghalt DJ-n.

2018.04.22 10:09ma.hu

Nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot az Avicii halálát vizsgáló nyomozók – értesült az AFP omani rendőri forrásból. A DJ-t 28 éves korában, az ország fővárosában, Maszkatban érte a halál pénteken.

A halál okát nem közölték sem akkor, sem most, csak annyit mondott a rendőrségi forrás, hogy két boncolást is végrehajtottak, egyet pénteket, egyet szombaton, és kizárják azt, hogy bűncselekmény történt volna. Azt is hozzátette, hogy a rendőrség nem tervezi közlemény kiadását.

A svéd Avicii a világ egyik leghíresebb DJ-je volt, aki két éve egészségügyi okokból visszavonult a turnézástól. A zenész az elmúlt években nyíltan beszélt alkoholproblémáiról és betegségeiről - írta a hvg.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.