Légiközlekedés

A levegőben robbant fel a repülőgép motorja - a légnyomáskülönbség majdnem kirántotta az egyik utast

A felrobbant motor egyik darabja zúzta be a magasban szálló gép ablakát, végül az utasoknak sikerült visszahúzniuk az ablakon majdnem kirepülő nőt.

2018.04.18 03:24ma.hu

Kényszerleszállást hajtott végre Philadelphiában a Southwest Airlines 1380-as járata, miután a levegőben robbant szét a motorja, az egyik repesz pedig kitörte a gép egyik ablakát. A hirtelen támadt légnyomáskülönbség pedig félig kiszippantotta az egyik utast az ablakon, a többi fedélzeten tartózkodó ember húzta vissza a biztos halálból. Az egyik utas élőben közvetített a Facebookon az esetet.

A gép New Yorkból tartott Dallasba, összesen 143 utassal. A KOAT TV később a híradásában arról számolt be, hogy Jennifer Riordan az áldozat, aki végül meghalt a kórházban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.