Erőszak

Nyolcéves gyerek késelte halálra diáktársát az Egyesült Államokban

A rendőrség hazaengedte szüleihez a fiút, akit elmeorvosi vizsgálatnak vetnek alá. Bűnvádi eljárás nem indul ellene a kora miatt.

2018.04.17 07:16ma.hu
Ez egy friss fotó, csak éppen április közepén tél van az USA-ban.

Nyolcéves kisfiú késelt találomra iskolájában az Egyesült Államokban megsebesítve három diákot - közölte a rendőrség.

Az eset Minnesota Állam Sauk Rapids városában történt hétfőn. A gyerek konyhakéssel felfegyverkezve ment iskolába, ahol találomra kiszemelve megsebesített egy nyolc, egy kilenc és egy 13 éves diákot. A sérülések szerencsére nem súlyosak, csak felületiek.  

A rendőrség közlése szerint nem tudni, hogy mi vezérelte a késelő kisfiút, aki támadása után letette kését, és együttműködő volt a kiérkező nyomozókkal. A rendőrség hazaengedte szüleihez a fiút, akit elmeorvosi vizsgálatnak vetnek alá. Bűnvádi eljárás nem indul ellene a kora miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.