Balhé

Román sofőr halt meg egy elfajult közúti vitában Írországban

Egy ütéstől hanyatt esett, beverte a fejét.

2018.04.14 14:47ma.hu

Meghalt egy férfi, miután megütötték és hanyatt esett egy közúti vita során az írországi Wexfordban.

Az incidens mindkét érintettje 50-es éveiben járó teherautósofőr. Mindkét jármű befelé hajtott a központi kompkikötőbe, mikor túl közel kerültek egymáshoz. Ezután mindkét sofőr félreállt és kipattant a járműből. Szemtanúk szerint ütni kezdték egymást. Az egyik sofőr hirtelen hanyatt esett és beverte a fejét a betonba. A másik sofőr erre visszamászott járművébe, és kihajtott a kikötőből, sorsára hagyva a sérültet.

A sérültet, akiről kiderült, hogy román állampolgár, a helyszínen halottnak nyilvánították. A helyszínt a vizsgálat idejére lezárták. Még várják a szemtanúk jelentkezését. Az elmenekült sofőrt a kikötőtől nem messze kapcsolták le. A helyi rendőrkapitányságra szállították, kikérdezték, majd előzetes letartóztatásba helyezték.

Wexford tanácsosa, Ger Carthy részvétét fejezte ki az elhunyt családjának. "Aggasztó, hogy ilyesmi történt ebben a közösségben" - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.