Szíria

Lavrov: Moszkva reméli, hogy a Nyugat nem szánja rá magát a "kalandra"

Oroszország reméli, hogy a nyugati országok nem szánják rá magukat az iraki vagy a líbiai forgatókönyv szerinti "kalandra" Szíriában.

2018.04.13 14:14MTI

"Ne adja az Úr, hogy ismét valami kalandorságot kövessenek el Szíriában a Líbiában vagy Irakban tapasztaltak szerint (.). Azt remélem, hogy most senki sem merészkedik ilyen kalandra" - mondta Szergej Lavrov orosz külügyminiszter.

"Még a jelentéktelen kilengések is ismét migránsok új hullámaihoz vezetnek majd Európában" - tette hozzá.

Lavrov szerint Oroszország cáfolhatatlan bizonyítékokkal rendelkezik arról, hogy a dúmai vegyifegyver-támadás megrendezett volt, és hogy ahhoz közük van egy - általa meg nem nevezett - ország szakszolgálatainak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.