Baleset

Várandós nő is megsérült a rémálommá vált sífelvonós balesetben

Többen kirepültek az irányíthatatlanná vált sífelvonóból.

2018.03.18 18:29ma.hu

Legalább nyolc ember sérült meg a Nagy-Kaukázus déli fennsíkjánál egy hirtelen meghibásodott sífelvonó miatt, amely a normális sebesség helyett kétszer annyival szállította az embereket, visszafelé haladva.

Az internetre feltöltött videón tisztán látszik, hogy a váratlan üzemzavar miatt a felvonó hirtelen kezdett el ellentétes irányba haladni.

Egy szemtanú szerint a sífelvonó irányíthatatlanná vált és sebessége egyre csak nőtt. Pánik tört ki, az emberek megpróbáltak róla leugrani, de sokaknak nem sikerült - őket kirepítette a sebesség.

A meghibásodást valószínűleg egy fékprobléma vagy a feszültségingadozás okozta. Ketten súlyosabban megsérültek, és egy várandós svéd nő is szerepel a sérültek között.

Nézze meg a többi vérfagyasztó videót

Így támadt a sílift a békésen síelőkre >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.