Illegális bevándorlás

A svéd kormány szavazatokat vár a beengedett bevándorlóktól

Egy a 70-es években Göteborgba kivándorolt magyar férfi szerint a svéd kormány azért engedi be "orrvérzésig" a bevándorlókat, mert szavazatokat vár tőlük.

2018.03.18 05:23ma.hu

Szirányi László az M1 aktuális csatornának nyilatkozva azt mondta, ma már mindenki tudja, hogy vannak olyan városrészek, amelyeket érdemes elkerülni. Elismerte, hogy ő is bevándorló, de megjegyezte: a 30 évvel ezelőtti helyzetet nem szabad összehasonlítani a mostanival.

Mint mondta, most a szocialisták, szociáldemokraták a zöldekkel együtt kormányoznak Svédországban és "orrvérzésig" engedik be a migránsokat, de mindezt politikai okokból teszik. Szociális juttatásokat, utazási bérletet és lakást adnak az embereknek, cserébe pedig szavazatokat várnak tőlük - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.