Külpol

Hillary Clinton többször is megcsúszott - elindult a mémáradat

Indiai látogatása során egy antik lépcsőn lefelé haladva történtek a félrelépések, amikből aztán hatalmas internet-népművészeti alkotások születtek.

2018.03.15 05:41ma.hu

A korábbi elnökjelölt, Hillary Clinton kétszer is elcsúszott, mialatt Indiában diplomáciai látogatáson vett részt. Jahaz Mahal történelmi helyszínén (Újdelhi, India) a lépcsőn lefelé haladva csúszott ki kétszer is a lába alól a talaj.

Clinton egészsége a 2016-os választási kampány óta spekulációk forrása, miután egy megemlékezésen hirtelen rosszul lett. Állítólag 2013-ban szenvedett agyrázkódást, amely során vérrög alakult ki az agyában, de az orvosok szerint ez nem okozott nála idegrendszeri károkat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.