Szörnyű

Iskola előtt gyújtotta fel magát egy nő Londonban - megrázó tartalom

A gyerekek az ablakból nézték a lángoló, fájdalmában üvöltő nőt.

2018.03.14 09:40ma.hu
hirdetés

A nyugat-londoni Richmond keresztény iskola előtt gyújtotta fel magát egy fiatal nő. Először meggyújtotta a ruháját, majd hagyta, hogy az egész testét ellepjék a lángok. A mentők gyorsan a helyszínre érkeztek, de már nem tudtak segíteni rajta, a helyszínen életét vesztette.

A diákok éppen délutáni foglalkozáson vettek részt, amikor a horrorisztikus öngyilkosság lezajlott, alig pár méterre az iskolától. Amikor a tanárok felfigyeltek rá, mi történik, mindent elkövettek, hogy a gyerekek ne lássák, ám ehhez sajnos már késő volt. A diákok az iskola ablakaiból ráláttak a fáklyaként lángoló, fájdalmában üvöltő asszonyra.

Az még nem derült ki, a nő miért vetett véget életének.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.