Ausztria

Rendőrre támadt egy afgán Bécsben

Paprikaspray-vel lefújt egy osztrák rendőr egy afgán férfit, aki a bécsi Heldenplatzon megpróbálta őt kirángatni az autójából.

2018.03.13 12:16MTI

A rendőr nem sérült meg, a támadót őrizetbe vették - jelentette az osztrák közmédia kedden Michaela Kardeis, a közbiztonságért felelős osztrák hivatal főigazgatójának tájékoztatására hivatkozva.

Az incidens az osztrák parlament ideiglenes épülete közelében történt kedd reggel. A 26 éves afgán férfi beszélgetni kezdett a rendőrautóban ülő rendőrrel, majd a beszélgetés közben megragadta a ruháját, és megpróbálta kirángatni az autójából.

A hatóságok egyelőre nem tudják, miért támadt a rendőrre a férfi, akinél semmiféle fegyvert nem találtak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.