India

Saját amputált lába volt a feje alatt - sokkoló videó

Egy buszbalesetben sérült meg súlyosan a fiatal férfi.

2018.03.12 12:30ma.hu

A sokkoló felvétel az India középső részén fekvő Jhansi egyik kórházában készült. Az intézmény folyosóján fekvő 28 éves férfi láthatóan teljesen kába, valószínűleg nem tudja, hogy saját amputált lába van a feje alatt. Rokonai szerint az orvosok tették oda a lábat. Az orvosok tagadnak. Végül a férfi egyik hozzátartozója elment a közeli piacra és vett egy párnát.

Az Egészségügyi Minisztérium vizsgálja az ügyet, egy orvost, egy rezidenst, és két nővért felfüggesztettek a munkavégzés alól a nyomozás idejére.

A sérült férfi kisegítőként dolgozott egy autóbuszon, mely felborult amikor a sofőr megpróbálta elkerülni az ütközést egy traktorral. A balesetben 25 gyerek is megsérült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.