Állati

Fegyveres macska tartotta rettegésben a lakókat - videó

Egy fáról kémlelte a területet, állig felfegyverkezve.

2018.03.11 10:12ma.hu
hirdetés

A Newport-i rendőrség riasztást adott ki egy macska miatt, aki állig felfegyverkezve várakozik egy fán. A hatóság Facebook-oldalára is feltöltötte a macskáról készített fotót, amint az - feltehetően egy sorozatlövő vagy egy távcsöves-állványos mesterlövész - fegyvert tart a mancsai között.

A rendőrségi jelentés szerint másnapra az állat hűlt helyét találták, és a vizsgálatok szerint a cica nem használt igazi fegyvert, csupán fegyvernek látszó faággal rémisztgette a lakókat.

Bár az eset tavaly tavasszal történt, idén újra terjedni kezdett a közösségi oldalakon, ami azt mutatja, hogy az ember sosem bízik meg igazán a macskákban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.