Állati

Oroszlán kapott el egy fiatal lányt egy fesztiválon - 18+-os videó

Egy fiatal lányra támadt rá egy oroszlánkölyök egy fesztiválon, Szaúd-Arábiában. A megdöbbentő támadásról felvétel is készült.

2018.03.08 16:14ma.hu

Az állat idomárát a rendőrség letartóztatta, és jelenleg is letartóztatásban van, a felháborodott közvéleménynek köszönhetően - írja a BBC News. A fesztivál szervezőjét is őrizetbe vették a hatóságok.

A lányt azután támadta meg a hat hónapos oroszlán, miután ő és még pár gyerek belépett az állat ketrecébe. A videófelvételen jól látható, ahogy az állat a sarokba szorítja a lányt, majd pedig felágaskodva elülső lábaival elkapja a fejét.

A lány sérülések nélkül megúszta a támadást. Az állat trénere azt nyilatkozta az egyik helyi hírportálnak, hogy az oroszlánt feltehetően a lány hajában lévő pillangós szalag érdekelte, azonban az állatot hozzászoktatták az emberekhez, és a karmait is eltávolították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.