Erőszak

Újabb részletek a michigani egyetemen történt halálos lövöldözésről

Lövöldözés történt egy egyetemen Michigan szövetségi államban pénteken. A lövöldözésben két ember életét vesztette.

2018.03.03 10:20ma.hu

Elfogták szombat hajnalban a Közép-michigani Egyetemen történt kettős gyilkosság feltételezett elkövetőjét, a 19 éves James Eric Davist - közölték a michigani hatóságok.

Davis a szüleit lőtte agyon, amikor érte mentek a egyetem kollégiumába, hogy hazavigyék a tavaszi szünidőre. Davis elfogásakor nem tanúsított ellenállást. Azt egyelőre nem közölték, hogy hol fogták el. Tette után elmenekült, és látták egy vonaton, amelyre a Mount Pleasantben lévő egyetemi campus északi végében lehet felszállni. Több mint száz rendőr kereste az egyetem környékén.

A rendőrség korábban azt közölte: feltételezik, hogy a gyilkosság valamilyen "családi probléma" miatt történt.

Szintén rendőrségi közlés szerint Davist csütörtök éjjel a campus rendőrsége kórházba szállította kábítószer-problémák - feltehetően túladagolás - miatt. További részleteket nem közöltek.

A Detroittól mintegy kétórányira északnyugatra fekvő Mount Pleasantban található Közép-michigani Egyetem az állam egyik legnagyobb egyeteme, 20 ezer nappali tagozatos és 7000 online hallgatója van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.