USA

Felbontottak egy küldeményt egy amerikai támaszponton, többen rosszul lettek

Három embert kórházba is kellett vinni egy amerikai katonai támaszpontról egy ismeretlen anyagot tartalmazó levél felbontása után.

2018.02.28 09:52MTI

Többen rosszul lettek, és három embert kórházba is kellett vinni egy amerikai katonai támaszpontról egy ismeretlen anyagot tartalmazó levél felbontása után - tudatta a bázis szóvivője és a helyi tűzoltóság kedden.

"Valaki felnyitott egy levelet, és az irodában mindenki rosszul kezdte magát érezni" - mondta el Leah Rubalcaba a Myer-Henderson bázis szóvivője. A három, kórházba vitt ember állapota stabil - közölte a tűzoltóság.

A boríték a tengerészgyalogosok részlegébe érkezett a közvetlenül Washington melletti Arlingtonban található támaszponton. A tengerészgyalogság nem árult el többet annál, hogy ismeretlen anyag volt a küldeményben, és az érintett épületet kiürítették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.