Légiközlekedés

Káoszt okozott a brüsszeli reptéren egy szlovák állampolgár

Az utas jegy nélkül szállt gépre, majd nem volt hajlandó leszállni, csak amikor megjelentek a rendőrök.

2018.02.25 18:00ma.hu

Egy szlovák állampolgár okozott fennakadást a brüsszeli Charleroi repülőtéren Belgiumban. A 40 éves férfi jegy nélkül próbált feljutni egy Pozsonyba tartó gépre - írja a parameter.sk.

A Joj televízió információi szerint az illető áttörte a beléptető kaput, és illegálisan felszállt a gépre.

 „Amikor a repülőgép személyzete megkérdezte tőle, hogy van-e repülőjegye, azt válaszolta, hogy nincs. Arra a kérdésre, hogy utazik-e valakivel, azt felelte, hogy Jézus Krisztussal” – mesélte a gép egyik utasa.

A repülőgép legénysége felszólította a férfit, hogy szálljon le a gépről, ő azonban kitartóan ellenkezett. Ekkor felszállt a repülőtéri rendőrség, és erőszakkal lekísérték.

A repülőgép végül 15 perces késéssel érkezett meg a pozsonyi M. R. ?tefánik reptérre.

A Ryanair csupán annyit fűzött hozzá a történtekhez, hogy nem tolerálják a szemtelen, zavaró magatartást, az utasok biztonsága és kényelme ugyanis a repülőgép legénységének első számú prioritása.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.