Rendőrségi intézkedés

Busz csomagterében utazott egy órán át a fiatal nő

Különös kalandot élt át egy 21 éves egyetemista lány csütörtökön Ausztriában, egy órán át utazott a busz csomagterében, mivel a sofőr véletlenül rázárta az ajtót.

2018.02.25 17:00ma.hu

Berakta csomagját az Intercity busz csomagterébe, s a sofőr rázárta az ajtót, mert nem vette észre a lányt. Egy órán át egy nyolc köbméteres csomagtérben utazott, mobilján értesítette a rendőrséget a különös utazásról - írja az orf.at-ra hivatkozva az autoszektor.hu. Hatvan kilométer múlva kiszabadult, sértetlenül úszta meg a kalandot.

Az orf.at grafikáján pirossal jelölték a csomagtartót, ahová a lányt véletlenül bezárták.

A hölgy nem tudta, hogy a csomagtér és az utastér között van egy nyolcvan centiméterszer nyolcvan centiméteres átjáró, amelyet a roló meghúzásával könnyen szabaddá tehetett volna. A jövőben ezt jobban kell az utasoknak jelezni – mondta a busztársaság illetékese.

Az egyetemista útközben kopogással jelezte, hogy segítségre szorul, ezt azonban a menetzaj miatt az utastársak nem hallották meg.

A különöset eset Klagenfurtban kezdődött és Wolfsbergben végződött, ahol rendőrök várták a megállóban a buszt és jelezték a sofőrnek a lány segélykérését. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.