Tragédia

Két embert lőttek le egy zürichi bank előtt

Az egyik áldozat a bankban dolgozott.

2018.02.24 07:42a38.hu

A helyszínre érkező rendőrök és mentők két meglőtt embert – egy férfit és egy nőt – találtak a helyszínen, a Lagerstrassén található UBS bank előtt. Az egyikük már nem élt, a másik pedig rövidesen belehalt súlyos sérüléseibe - írja a hvg.hu. A rendőrség szerint egy pár vitája torkollott tragédiába.

"A 38 éves férfi többször rálőtt a 35 éves nőre, majd maga ellen fordította a fegyverét" – közölte a hatóság. Az elhunytak személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra.

A Blick weboldal szerint a pár mindkét tagja olasz származású volt. A nő a bankban dolgozott.

Az esetről beszámoló BBC megjegyezte: Svájcban viszonylag kevés bűncselekményt követnek el, de mivel a hadsereg tagjainak viszonylag könnyű fegyvert szerezniük, és vásárolni sem túl bonyolult, az efféle lövöldözések nem szokatlanok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.