Haláleset

Két meztelen holttest egy garázsban

Beindították a motort, hogy ne fázzanak a légyott alatt, ám a garázs megtelt kipufogógázzal...

2018.02.19 17:22ma.hu

Meztelen pár holttestét találták meg a rendőrök egy zárt garázsban lévő autóban a németországi Bottrop településen. A 39 éves férfi és a 44 éves nő éppen a pásztoróráját töltötte, ám fáztak, ezért beindították a motort - ez vezetett a kettős tragédiához.

Sajnos, senkinek sem tűnt fel, hogy órákig jár egy motor a fémajtajú garázsban, így esélyük sem volt arra, hogy megmeneküljenek. A rendőrség nyitotta ki a garázst, miután a férfi családja jelezte, hogy napok óta nem találják rokonukat, a nőt is nagy erőkkel keresték már.

A rendőrség szerint nem történt idegenkezűség, hatósági eljárás keretében vizsgálják az ügyet. A két holttestből vett vérminta nagyon magas CO-szintet mutat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.