Kína

Féltette a csomagját, inkább bemászott vele a gépbe

A csomagjával együtt világítottak át egy nőt egy dél-kínai pályaudvaron.

2018.02.16 11:56ma.hu

Nem  mindennapi eset történt nemrégiben a kínai Dogguan pályaudvaron. Eyg nő annyira féltette a csomagját, hogy először azzal együtt akart átsétálni a fémdetektoron, majd mikor ezt nem engedték neki, inkább bemászott vele együtt az átvilágító gépbe. A meghökkent biztonsági őrök csak nevettek.

A nő állítólag attól tartott, hogy ellopják, vagy kipakolják a csomagját, mire végigér a futószalagon. Azért félthette ennyire a táskát, mert a kínai újévre utazott haza a családjához, ilyenkor általában sok készpénzt hordanak maguknál az emberek.

A pályauvar később közleményt adott ki, melyben senkinek nem javasolták, hogy bemásszon az átvilágító gépbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.