Erőszak

Lövöldözés az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökségnél

A történtekről értesítették Donald Trump amerikai elnököt.

2018.02.14 17:19ma.hu

Az NSA Maryland állambeli, Fort Meade-i központja előtt történt az eset, a lövések amerikai médiaértesülések szerint akkor dördültek el, amikor egy fekete egyterű autó odahajtott a bejárathoz.

Az ügynökség egyik szóvivője szerint nincs további veszély, a támadót ártalmatlanná tették - írta a hvg.hu. A történtekről értesítették Donald Trump amerikai elnököt.

2015 márciusában hasonló eset történt az NSA központjának bejáratánál, akkor egy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült. Az akkori hírek szerint egy oda érkező autóban ülőket érték a lövések, mert az őrök felszólítására nem álltak meg a kapunál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.