Légi

Súlyos baleset történt a Heathrow repülőtéren

A repülőteret nem zárták le a hatóságok, de helyi médiajelentések szerint több repülőgépet is kiürítettek a baleset után.

2018.02.14 13:03MTI

Súlyos balesetet szenvedett két jármű szerdán a londoni Heathrow repülőtéren.

A repülőtér szóvivőjének közlése szerint dolgoznak azon, hogy az utasoknak minél kevesebb kellemetlenséget okozzon a baleset, amelyről egyelőre nem közöltek részleteket.

A repülőteret nem zárták le a hatóságok, de helyi médiajelentések szerint több repülőgépet is kiürítettek a baleset után.

Az Independent azt írja, két kiszolgáló jármű ütközött össze szerda kora reggel. A baleset során két ember szorult a roncsok közé, egyiküknek a válla sérült, másikukat újra kellett éleszteni a kórházba vezető úton, de az ő életét már nem tudták megmenteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.