Nézeteltérés

Összeverekedtek két járat utasai a kijevi repülőtéren

Egymásnak estek két járat utasai a kijevi nemzetközi repülőtéren, miután nem tudtak megosztozni a repülőgépen.

2018.02.13 08:38ma.hu

Az Espreso.tv hírportál információja szerint, a repülőtéren meghibásodott a Sarm El Sejkbe (Egyiptom) induló repülőgép, helyette azt a gépet állították elő, amelynek Minszkbe (Fehéroroszország fővárosa) kellett volna repülnie.

A felháborodott fehérorosz polgárok összetűztek a másik járat utasaival, nem engedve felszállni őket az előállt repülőre.

Az esethez riasztott rendőrök nem tudtak beavatkozni az incidensbe, az üvegen keresztül szemlélték a verekedést, miután az utasok a tranzitzónában, az útlevél-ellenőrzés után estek egymásnak.

A helyszínre végül a határőröket hívták. Mindkét járat indulását elhalasztották - írta a Kárpátinfo.net.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.