Állati

Oroszlánok marcangoltak szét egy orvvadászt Afrikában

A rendőrség még nem végzett a holttest azonosításával, mivel az oroszlánok majdnem teljesen megették.

2018.02.12 12:52MTI

Három orvvadász hatolt be titokban a Limpopo tartománybeli Hoedspruit város közelében lévő magánrezervátumba a hétvégén – mondta el a dpa-nak Moatshe Ngoepe szóvivő.

Az egyik behatolót szétmarcangolták az oroszlánok, a másik kettőnek sikerült elmenekülnie a szóvivő szerint. A rendőrség még nem végzett a holttest azonosításával, mivel az oroszlánok majdnem teljesen megették.

A másik két orvvadász után még folyik a nyomozás. Dél-Afrika egész területén virágzik az orvvadászat, mindenekelőtt elefántcsontot és orrszarvútülköt keresnek a bűnözők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.