Baleset

Szénné égett egy iskolásokat szállító busz Csehországban

Kelet-Csehországban péntek délután menet közben kigyulladt egy iskolásokat szállító busz. A járművön 40 gyerek utazott, de még időben le tudtak menekülni, így az ijedtségen kívül senkinek nem esett baja.

2018.02.10 23:52ma.hu

A feltételezések szerint elektomos zárlat miatt gyulladt ki még péntek késő délután a kelet-csehországi Chrudim járásban, Nová Ves település határában az iskolásokat szállító busz - írta a novinky.cz.

Mivel a sofőr a szerencsének köszönhetően időben észlelte a műszaki hibát, a gyerekeket szinte azonnal lemenekítette az akkor még csak füstölő járműről.

A helyszínre negyed órán belül több mentő- és tűzoltóautó érkezett, akik félórán belül eloltották az addigra már kiégett autóbuszt.

A pardubicei mentőszolgálat szerint egyik gyereknek sem esett komolyabb baja. A baleset után nem sokkal egy pótbusszal tovább szállították őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.