Erőszak

Ennyit kapott a magyar lányt megerőszakoló francia férfi

A magyar fiatal hazafelé tartott, amikor a metrómegállóban beszélgetni kezdett vele a későbbi elkövető, aki ragaszkodott hozzá, hogy hazáig kísérje.

2018.02.10 21:45ma.hu
hirdetés

Egy évtizedre rács mögé küldte a francia bíróság azt a 26 éves francia férfit, aki még 2015 novemberében megerőszakolt egy magyar diáklányt Toulouse-ban - írja a Bors.

A La Depeche francia portál azt írja, a magyar fiatal hazafelé tartott, amikor a metrómegállóban beszélgetni kezdett vele a későbbi elkövető, aki ragaszkodott hozzá, hogy hazáig kísérje.

Majd amikor a háztól száz méterre voltak, a férfi megütötte a lányt és a közeli focipályára húzta. Ott erőszakkal levette a ruháit és többször megerőszakolta. Mi­előtt elmenekült, az elkövető bocsánatot kért áldozatától.

A bíróságon kiderült, az erőszakoló aznap este sokat ivott és drogozott is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.