Botrány

Teherbe ejtette a három kislányt, miután hozzáköltöztek

A pedofil férfi megerőszakolta a kiskorú lányokat, akiket teherbe is ejtett.

2018.02.10 20:43ma.hu

27 évre ítélte az egyik amerikai bíróság azt a 34 éves ohiói férfit, aki megerőszakolt és teherbe ejtett egy 14 éves ikerpárt, valamint a lányok 12 éves húgát. A pedofil férfi azután rontotta meg a gyereket, hogy az anyjuk megengedte nekik, hogy költözzenek be a férfi családi házába, mivel korábban hajléktalanok voltak.

Arnold Perry 2015-ben és 2016-ban erőszakolta meg a lányokat, az egyik áldozat terhessége még időben meg lett szakítva, azonban a másik két testvérnél túl későn vették észre a terhességet, így kénytelenek voltak megszülni a gyerekeket.

A bíróság végül 27 év börtönre ítélte, annak ellenére, hogy tavaly már egy peren kívüli megegyezés részeként beismerte tettét, és akkor csak 25 év börtönről volt szó. Emellett neve felkerült a szexuális bűnözők listájára.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.