Állatkínzás

'Lőjetek le!' - Túrázok találtak rá a gyanús dobozra - képek!

A szívük szakadt meg, amikor kinyitották az elhagyatott csomagot.

2018.02.07 16:27ma.hu

Felelős gazdának a kutyája nem ellik „véletlenül”, de ha már úgy alakult, akkor is lehet normálisan gondoskodni a kölykökről. Sokan azonban ilyenkor megölik a kiskutyákat, vagy teljesen magukra hagyják őket. A gonoszabbik fajtája zsákba, vagy dobozba rakja a piciket, hogy még esélyük sem legyen jó gazdára találni akár az út szélén.

Így történt ezekkel a kicsikkel is, akiket egy zárt dobozban hagytak magukra. Ráadásul azzal a felirattal, hogy “Lőjetek le!”. Szerencséjükre egy házaspár éppen arra túrázott, és rátaláltak az eldugott kis dobozra.

A kutyusok csontsoványak voltak, látszott hogy nincsenek jól, így azonnal elvitték őket az állatvédőkhöz. Rögvest orvosi ellátást kaptak, az alultápláltságukat tovább súlyosbította, hogy fertőzéseik voltak. Végül két kutyus bele is pusztult a betegségbe.

Végül az egyik önkéntes hazavitte a négy megmaradt ebet, akikről azóta hatalmas szeretetben gondoskodnak, várva arra, hogy legalább ugyanilyen szerető gazdára találjanak.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.