Afrika

Öngyilkos lett egy kisfiú, miután véletlenül lelőtte 2 éves húgát

Édesapja fegyverével játszott.

2018.02.05 10:00ma.hu

Öngyilkos lett egy 11 éves kisfiú, miután véletlenül lelőtte 2 éves kishúgát a dél-afrikai KwaZulu-Natalban. A Mirror úgy tudja a gyerek apja fegyverével játszott, mikor megtörtént a tragédia. Miután látta, hogy mit tett, a kisfiú saját magát is lelőtte. Ő a helyszínen meghalt, a kislányt még sikerült kórházba szállítani, ám később ő is életét vesztette.

Úgy tudni, édesapjuknak volt fegyvertartási engedélye. A tragikus eset után a rendőrség nyomozást indított, és felszólította a fegyvertulajdonosokat, hogy tartsák be a törvényeket, zárják el fegyverüket, ellenkező esetben bűncselekményt követnek el.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.