Szörnyű

Megerőszakoltak egy 8 hónapos csecsemőt Indiában

A kislány kritikus állapotban került kórházba.

2018.01.30 09:46ma.hu

Rettenetes bűncselekmény történt Indiában: egy 28 éves férfi megerőszakolta 8 hónapos unokahúgát Delhiben. A kislány "szörnyű belső sérüléseket szenvedett", kritikus állapotban került kórházba. Azóta már túl van egy háromórás életmentő műtéten - írja a BBC.

Swati Maliwal, Delhi Nőjogi Bizottságának elnöke meglátogatta a picit a kórházban, majd azonnali cselekvésre, a büntetőszabályok szigorítására és a megfelelő emrőforrások biztosítására szólította fel a miniszterelnököt tajtékozva.

"Hogyan aludhat Delhi azután, hogy egy 8 hónapos kisbabát brutálisan megerőszakoltak az ország fővárosában? Érzéketlenné váltunk, vagy egyszerűen elfogadjuk, hogy ez a sorsunk?" - kérdezte elkeseredve.

2012-ben óriási indulatokat váltott ki az országban, hogy egy csapat férfi brutálisan összevert és megerőszakolt egy orvostanhallgatót egy buszon. Az eset hatására a kormány szigorított a nemi erőszak büntetési tételén, kirívó esetben akár halálbüntetés is kiszabható. Ennek dacára ma is mindennaposak a nők, gyerekek ellen irányuló szexuális támadások.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.