Tragédia

Felakasztotta magát, miután véletlenül bevallotta barátjának, hogy megcsalta

Egyik barátnőjének akarta elmesélni, hogy lefeküdt valakivel, ám az üzenetet véletlenül a barátjának küldte el.

2018.01.27 09:23ma.hu

Felakasztotta magát egy 17 éves lány a Manchesterhez közeli Wiganben, miután véletlenül bevallotta a barátjának, hogy megcsalta. 2017 szeptemberében történt a tragédia. Az ügyben a napokban tartottak bírósági meghallgatást.

Charlotte Guy egyik barátnőjének akarta elmesélni a Snapchaten, hogy lefeküdt valakivel, ám az üzenetet barátjának, a 20 éves Jack Hurstnek küldte el - írja a Daily Mail. A fiúval egy ideje már távkapcsolatban éltek, mert egyetemre ment. Miután rájött, hogy mit tett, Charlotte még két üzenetet küldött barátjának. "Viszlát, kérlek bocsáss meg!"- ez állt az egyikben, a másikban pedig ez: "Szeretlek és tudni, hogy te gyűlölsz engem, túl sok". A lány ezután végzett magával.

Mikor a fiú megkapta az üzeneteket, megpróbálta elérni a lányt, ám nem sikerült, ezért értesítette a rendőrséget. A Snapchat helymeghatározójának segítségével jutottak el a lányhoz, de akkor már sajnos késő volt.

A lány szülei elmondták, Charlotte korábban pszichiáterhez járt, mert szokása volt az önsebzés. A halottkém jelentése szerint kokain és alkohol hatása alatt volt, mikor öngyilkos lett, ám nem volt rendszeres fogyasztó.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.