Állati

Meglepő felvétel: halfejjel a fején tekergett egy kígyó a vízben

Már csak azért is szokatlan, mert a kígyók nem szoktak halakat lefejezni, majd azt a sajátjukra húzni.

2018.01.26 16:57ma.hu
hirdetés

Tény, hogy a leghorrorisztikusabb maga a természet, de jó kérdés, hogy a halfej - pláne ekkora - hogyan került a kígyó fejére, aztán a kígyó a vízbe. Sajnos, azt nem tudni, hol készült a felvétel, de minden bizonnyal nem farsangi bálba készült a kígyó. Emily Taylor, a hüllőkkel foglalkozó Physiological Ecology of Reptiles Lab igazgatója elmondta, hogy a kígyókra nem jellemző, hogy bárkit fejeznének, vagy megennék a testet a fej nélkül, hogy aztán a sajátjukra húzzák. A kígyók mindent egyben esznek meg, igaz, gyakran nem mérik fel jól, így már csak akkor jönnek rá, ha túl nagy volt a zsákmány, amikor már késő...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.