Kína

Durva videó: ráharapott a mobil akksijára, az meg felrobbant

Állítólag így akarta ellenőrizni, hogy eredeti-e.

2018.01.24 11:09ma.hu

Kínában történt az eset. Egy férfi betért egy elektronikai kereskedésbe, hogy kicseréltesse az iPhone-jában lévő akkumulátort. Valamiért nem tetszett neki a csereakku, ezért ráharapott. Hogy miért pont így akarta ellenőrizni az árut, talán sosem tudjuk meg, de most nem is ez a lényeg, hanem hogy az akku zárlatos lett a harapás következtében és robbant egy nagyot. Természetesen mindenki nagyon megijedt. A harapdálós vásárlónak csodával határos módon nem lett baja.

Reméljük mondanunk sem kell, senki ne csinálja utána. Ha valamilyen kifogása van az áruval kapcsolatban, ne kezdje el harapdálni, forduljon inkább az eladóhoz. :)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.