Nagy-Britannia

Nem sokkal bebörtönzése után holtan találták a cellájában a pedofilt

A 22 éves Daniel Daveyt egy ötéves kisfiú többszörös molesztálása miatt ítélték el.

2018.01.23 10:42ma.hu

Az eset az angliai Chippenham városában történt. A férfit tavaly december elején találták bűnösnek, hat és fél évet kapott. A vád szerint alig több mint másfél év alatt hat alkalommal molesztált egy kisfiút, akinek a babysittere volt.

A molesztálásokra tavaly augusztusban derült fény, mikor a gyerek közölte édesanyjával, hogy "valami csúnyát" akar mondani neki. Az asszony azonal jelentette az esetet a rendőröknél, akik megtalálták a férfi DNS-ét a kisfiú alsónadrágján.

A férfi ártatlannak vallotta magát, ám elítélték, mint említettük, hat és fél évet kapott. Emellett felkerült a neve a szexuális bűnözők listájára.

Január 12-én, nem sokkal bebörtönzése után azonban életét vesztette - jelenti a helyi sajtó. Még nem tudni, mi okozta halálát. Az eset kapcsán a büntetésvégrehajtási ombudsman folytat vizsgálatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.