Erőszak

CIA-s módszerrel kínozták a diákokat egy birkózó klubban - videóval

Kiborította a bilit egy csapattag: kegyetlen kínzási módszerrel zajlik a beavatási szertartás az USA egyik középiskolai birkózó klubjában.

2018.01.22 16:10ma.hu

Rettentően elfajult a beavatási szertartás a Kelly Walsh High School birkózó klubjában a Wyoming állambeli Casper városában. Az új tagoknak egy brutális kínzáson kell átesniük a csatlakozás után, amit egyébként a CIA is alkalmaz a vallatások során.

Az újoncot lefogják, törülközőt szorítanak a fejére, és öntik rá a vizet, amitől egyből elkezd fulladozni.

Ezt a kínzási módszert egyébként a Zero Dark Thirty - A Bin Laden hajsza című filmben is bemutatták.

A legutóbbi újoncot meg is fenyegették, hogy ha bárkinek beszél erről, akkor tovább fogják terrorizálni. Ám ő ezt nem bírta, mindent kitálalt az edzőnek - nevek nélkül -, és inkább feladta a birkózás megtanulását.

Az eset még január 3-án történt, a vizsgálat még jelenleg is zajlik, hogy kik vehettek részt ebben a kegyetlenségben - írja a Blikk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.