Kína

Halálra gázolta a kutyagyilkost

Egy dühös gazdi halálra gázolta a férfit, aki mérgezett nyilakkal öldöste a környékbeli kutyákat.

2018.01.22 10:46ma.hu

Egy biztonsági kamera is rögzítette, ahogy egy robogós férfi mérgezett nyíllal lőtt meg egy kutyát a kínai Yangzou városában. Az állat gazdája kedvence fájdalmas nyüszítésére lett figyelmes. Odarohant a kutyához, majd mikor látta, hogy haldoklik, kocsiba pattant és üldözőbe vette a kutyagyilkost.

A Metro beszámolója szerint a kutya gazdája végül elgázolta a férfit, nekicsapta egy oszlopnak, majd egy bolt téglafalának, amit át is tört. A kutyagyilkos a helyszínen életét vesztette. Később kiderült, fél tucat ebbel végzett már mérgezett nyilakkal.

A gazdit emberölés vádjával tartóztatták le. Családja azzal védekezett, nem akarta megölni kutyája gyilkosát, csak a nagy idegességtől összekeverte a gázpedált a fékkel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.