Légi

"Ti mind nácik vagytok!" - üvöltötte utastársainak

Részeg, agresszív utas miatt hajtott végre kényszerleszállást a repülő.

2018.01.22 09:45ma.hu

Ittasan randalírozó utas miatt szakította meg útját Faróban a Condor Fuerteventurából Frankfurtba tartó járata.

"Ti mind nácik vagytok!" - üvöltötte utastársainak a férfi, német nyelven, ám francia akcentussal. A negyvenes éveiben járó férfi a személyzet többszöri figyelmeztetésére sem volt hajlandó abbahagyni az ordibálást és leülni a helyére.

Még a kapitány fenyegetése sem hatott rá. "Üljön le a helyére és maradjon nyugton, míg meg nem érkezünk Frankfurtba, különben két órán belül a rendőrségen találja magát” - próbált hatni rá a kapitány a hangosbeszélőn.

A férfi csak nem maradt nyugton, így a kapitány beváltotta fenyegetését. Leszálltak Faróban, az agresszív utast a rendőrök vezették le a gépről, a többi utas lelkes tapsvihara közepette.

A gép utasai végül két órás késéssel érkeztek meg Frankfutba. A nácizó férfira komoly pénzbüntetés ván, büntetőeljárás is indulhat ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.