Gyilkosság

Leszúrtak egy 8 éves kislányt - a saját apja tehette

Ez volt az utolsó kép a kislányról, amit kevesebb mint egy órával a gyilkosság előtt készített az apa.

2018.01.22 00:20ma.hu

Súlyos sérülésekkel vittek kórházba egy nyolcéves kislányt az angliai Brownhills városából. Mylee Billingham később a műtőasztalon belehalt sérüléseibe. A rendőrök a leszúrt kislány mellett egy hasba szúrt ötvennégy éves férfit is találtak a szombat esti késelés helyszínén. Mint kiderült, az édesapjáról van szó, a férfit az orvosi beavatkozás után kikérdezték és letartóztatták.

Azóta nyilvánosságra hozták az utolsó képet az otthonában halálra késelt brit kislányról. A nyolcéves gyermek megölése miatt apját és nagybátyját is letartóztatták.

A férfi mindössze egy órával azelőtt, hogy a rendőrséget a helyszínre riasztották volna, a Facebookra posztolt egy képet arról, hogy a lány pizzát eszik az ágyban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.