Oroszország

Szexrabszolgaként tartották 12 éves lányukat

"Inkább mi, mint valami őrült" - mondta később a házaspár.

2018.01.19 09:44ma.hu

A "felnőtt életre" akarta felkészíteni 12 éves lányát az orosz házaspár, akik hónapokon keresztül szinte napi rendszerességgel erőszakoskodtak a gyerekkel.

Az erőszakolások 2016 decembere és 2017 januárja között történtek. Akkor derült rájuk fény, mikor a kislány menstruációs problémákkal nőgyógyászhoz ment, és a doktor észrevette, hogy a gyerek már nem szűz. A kislány ezután elmondta neki, mit műveltek vele szülei.

Az apa szinte minden nap megerőszakolta lányát, sokszor úgy, hogy az anya is ott volt velük az ágyban. Mint kiderült, a nőt 13 éves korában megerőszakolták, ezért férjével úgy döntöttek, felkészítik gyermeküket a "felnőtt életre". "Inkább mi, mint valami őrült"- mondta az anya a rendőröknek a Metro beszámolója szerint.

A volgográdi házaspárt letartóztatták, szülői jogaiktól megfosztották. 20 év börtönbüntetésre számíthatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.